Digital

Sa oferim mai mult decat primim. Despre asta sunt Sarbatorile

Scris de: Lavinia Mitran | 8.12.2014 | Categoria: Clienti, Digital, TV

De cateva saptamani Altex a lansat o noua campanie de imagine care a adaugat o dimensiune emotionala imensa comuncarii sale deja consacrate, axata pe cel mai mic pret din Romania.

Continuare…

Niciun comentariu

Tehnologia digitala si viata de cuplu

Scris de: Sorin Popa | 26.11.2014 | Categoria: Digital

Tehnologia digitală mobilă afectează viaţa sexuală a cuplurilor, diluând nivelul de intimitate dintre parteneri, astfel încât fiecare dintre cei doi ajunge să se aştepte la mai puţine lucruri decât ar trebui de la celălalt, potrivit cercetătorului britanic Paul Levy. Astfel, internetul şi dispozitivele digitale mobile îi fac pe oameni să uite ce înseamă dragostea în lumea reală. Chiar şi copiii îşi ignoră bunicii, fiind mai pasionaţi de telefoanele lor decât să poarte o conversaţie cu aceştia, informează dailymail.co.uk. Pe măsură ce legăturile directe, fizice, nemijlocite dintre oameni devin tot mai rare, mai diluate, oamenii se adaptează, având aşteptări tot mai mici de la ceilalţi la nivel de interacţiune directă: trimiterea de sărutări prin e-mail, chat sau sms nu înlocuieşte apropierea intimă reală. Cu cât oamenii recurg mai mult la tehnologie pentru a fi aproape de ceilalţi, cu atât se reduce nivelul de apropiere în viaţa reală, spune Paul Levy

Continuare…

Niciun comentariu

Etichete:

[Facebook] Business Manager – pasi de instalare

Scris de: Alina Stafie | 29.10.2014 | Categoria: Digital

Tool-ul Facebook Business Manager ne permite sa regrupam intr-o singura platforma toate paginile si conturile de advertising pe care lucreaza o agentie de publicitate online. De asemenea, Facebook Business Manager poate fi util si atunci cand un brand isi doreste o mai buna organizare a paginilor si aplicatiilor administrate.

Folosirea platformei este gratuita si se poate configura pe https://business.facebook.com/.

Continuare…

Niciun comentariu

Etichete: ,

Awareness & Consideration

Scris de: Cosmin Otel | 30.09.2014 | Categoria: Digital, Strategie

Va invit in ringul obiectivelor, cu echipa zilei: Awareness & Consideration

In general, awareness-ul are un loc extrem de special intre obiective (si mai ales in prezentari), insa in multe cazuri e foarte eficient sa…faca echipa.

Continuare…

Niciun comentariu

Vacanta de toamna

Scris de: Alina Tane | 24.09.2014 | Categoria: Clienti, Digital, What we do

A inceput scoala, dar nu ne grabim sa ne asezam in banci. Ba dimpotriva! Suntem cu gandul la vacanta, calatorii, team-buildinguri si petreceri. Inainte de a ne judeca gresit, iata cu ce ispite ne luptam:

Continuare…

Go up