Noi Toti

Strada Xenofon -pictura stradala 2015

Scris de: Adriana Ciobanu | 22.09.2015 | Categoria: Latest news, Noi Toti, Projects

Strada Xenofon, locul ascuns al capitalei, poartă cu el o parte din istoria arhitecturală a Bucureştiului, ştearsă de-a lungul anilor prin diferite proiecte de modernizare sau renovare.

Pentru a readuce la viață singura stradă în trepte din București, noi, agenţia de media Initiative, împreună cu artista Eva Radu și cu sprijinul savana si Primaria Sectorului 4, “am pictat” strada Xenofon.

Proiectul socio-cultural își propune să redea o altă faţă străzii și să aducă o pată de culoare și bună dispoziție locuitorilor din zonă, precum și celor care ajung întâmplător în zona parcului Carol.

Proiectul a fost finalizat în data pe 30 august, iar prin intermediul paginii de Facebook Initiative, toți cei interesați au putut urmări în timp real evoluția picturii.

„Este al doilea an în care aducem la viață strada Xenofon cu ajutorul baghetei Evei Radu și ne bucurăm să vedem că strada a devenit un punct de atracție în București. Dacă anul trecut design-ul străzii a reprezentat un tribut Bucureștiului, anul acesta ne-am dorit să realizăm un desen care să fie în armonie cu minunatul parc Carol aflat peste stradă. Obiectivul nostru a rămas același, de a oferi tuturor celor care trec prin zonă o pată de culoare și bună dispoziție”, declară Alexandra Olteanu, Managing Director, Initiative.

„În 2015 savana poartă culorile imaginației, iar acum și pe strada Xenofon le putem regăsi într-un peisaj atent pictat în culori ce ne inspiră bucurie. Profilul vesel al străzii se potrivește foarte bine cu noua campanie savana, plină de umor și, desigur, culoare. Pentru că anul acesta savana a revenit la esența brandului,  și anume culoarea, ne-am dorit să punem din nou în valoare calitatea mărcii. Mai mult, ne dorim să înveselim publicul bucureștean cu ce știm noi să facem cel mai bine: să creăm poveşti despre culoare în jurul emoțiilor şi trăirilor noastre, redând astfel legătura puternică ce există între culoare şi fiecare dintre noi”, declară Cristina Avram, Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation.

Niciun comentariu

Politica si audientele

Scris de: Razvan Simionescu | 17.11.2014 | Categoria: Articole, Noi Toti, TV

La ora 21.00 10.4 milioane telespectatori erau prezenti in fata televizorului. PRO TV si Antena 3 aveau un nr egal de indivizi 18+: 1.6 mil fiecare, in timp ce Antena 1 si TVR 1 aveau cate 340,000 telespectatori. Pe Realitatea se gaseau 1 milion telespectatori, iar pe Romania TV 1.1 mil.

In viata de zi cu zi, Realitatea TV este postul de preferinta al auditoriului 18+.

In situatii exceptionale, cum a fost seara alegerilor prezidentiale 2015, “show-ul” aferent unui asemenea eveniment este condus de Antena 3. Per total Antena 3 aduce un rating de 8.03 in intervalul orar 22.00-23.15 prin emisiunea “Sinteza Zilei”, in timp ce Realitatea TV a adus 7.33 in intervalul orar 21.00-23.00 prin emisiunea “Vocile strazii”.

In intervalul  21:00-24:00, Antena 3 a avut in medie 1.5 milioane la fiecare minut, cu varfuri de 2.1-2.2 milioane de la 21.09 la 21:19.


Iar aceste cifre sunt insotite de valul de reactii din retele sociale. Fenomenul de second screening este des intalnit si in Romania: folosirea unei tablete, smartphone sau laptop pentru a intensifica experienta ce o ofera first screen si anume televizorul.

 

 

Niciun comentariu

Etichete: , ,

In cautarea Sufletului Craciunului

Scris de: Alina Tane | 11.11.2014 | Categoria: Latest news, Noi Toti

Cu 6 saptamani inainte de vacanta de iarna va invit intr-o calatorie: sa redescoperim impreuna sufletul Craciunului. Si cum altfel sa o facem, daca nu amintindu-ne de basmele copilariei si de inocenta cu care ascultam, cuvant cu cuvant, aventurile vitejilor si idilele printeselor povestite de parinti? Continuare…

Lunch time

Scris de: Adriana Ciobanu | 16.09.2014 | Categoria: Articole, Noi Toti

Pentru ca eu am fost “alocata” de la inceputurile acestui blog pe categoria de inside life, am zis ca e momentul sa mai dam din casa si sa va povestim ce mai facem noi p-aici, mai ales in pauza de pranz.

Continuare…

Batalia se da in prime time

Scris de: Cristina Traistaru | 11.09.2014 | Categoria: Articole, Noi Toti

Cred ca nu mai este pentru nimeni o noutate ca o mare parte din vedetele Pro Tv s-au mutat pe platourile competitorului principal al acestuia si anume Antena 1. Se pare ca totusi Andreea Esca ramane  pe pozitie :) si nu paraseste momentan postul care a facut-o celebra.

Continuare…

Go up